MetaTrader 4

Използвана от милиони трейдъри от 2005 г. насам, MetaTrader 4 е най-популярната платформа за търговия и утвърден стандарт в индустрията. MetaTrader 4 e изборът на опитни и  начинаещи трейдъри заради своя интуитивен потребителски интерфейс и мощни възможности за търговия.

  • Валути, Акции, Стоки, Индекси
  • Минимални спредове
  • Незабавно No Dealing Desk изпълнение
  • Версии за Windows, Android, iOS, Уеб
  • Поддържане на експерти, индикатори и скриптове

Версии на платформата MetaTrader 4

Metatrader 4 - Основна версия

Инсталационна

Основна версия на платформата с всички допълнителни функции. Може да се инсталира на лаптопи и компютри с Windows.


Metatrader 4 - Мобилна версия

Мобилни приложения

Олекотена версия на платформата за телефони и таблети с операционна система iOS или Android.


Metatrader 4 - Уеб версия

Уеб версия за PC

Олекотена версия на платформата, която не изисква инсталация. С нея може да се търгува директно от браузъра на всеки компютър.

Работа с платформата

Ръководства за МетаТрейдър 4

Ръководства

Видео уроци и PDF ръководства за работата с платформата MetaTrader 4 – сключване на сделки, функции, менюта, работа с графики.

Демо сметка е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.