Партньорства

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ
КАТО ПАРТНЬОР?

Включете се в партньорската програма с най-високи комисиони и увеличете ежемесечните си приходи

  1. Еднократни комисиони до $600 на база нови клиенти

  2. Постоянни комисиони на база сключени сделки

  3. Без ограничение на печалбата, която може да се генерира

КАК ВИ ПОМАГАМЕ
ДА ПЕЧЕЛИТЕ?

БенчМарк ще ви предостави всичко необходимо за популяризиране на продуктите и услугите на дружеството

  1. Личен маркетинг експерт и персонално отношение

  2. Достъп до разнообразни рекламни материали

  3. Отчети за генерирани комисиони в реално време

КОЙ МОЖЕ
ДА БЪДЕ ПАРТНЬОР?

Всеки, който би популяризирал продуктите и услугите на БенчМарк и може да достигне до потенциални клиенти

  1. Не се изисква първоначална инвестиция

  2. Не са необходими специални лицензи или регистрации

  3. Не са необходими задълбочени познания за финансовите пазари

КАК ДА СТАНЕТЕ
НАШ ПАРТНЬОР?

За да се включите в програмата, е необходимо единствено да се свържете с нас по най-удобния за вас начин

  1. Можете да попълните регистрационната форма в тази страница

  2. Можете да ни пишете на имейл [email protected]

  3. Или да се обадите на телефон
    02 962 57 95

Дори да нямате идеи за достигане до потенциални клиенти, но желаете да станете партньор, попитайте ни за програмата още сега на телефон 02 962 57 95.

Обща информация

За да се включите в партньорската програма, не е необходимо да инвестирате нищо. Не е нужно да имате задълбочени познания за онлайн търговията на финансовите пазари. Достатъчно е да можете да се свържете с хора, сред които да популяризирате нашите продукти и услуги. Срещу това ще получавате еднократни комисиони на база нов клиент и комисиони на база сключени сделки.

get a new boiler quote

Ставате
партньор

choose install date

Достигате до
клиенти

save on your monthly boiler costs

Получавате
комисиона

Предимства на програмата

Персонално отношение

Имате на разположение личен маркетинг експерт, който ще ви помага с идеи за развитие и оптимизиране на вашата дейност.

Високи приходи

Получавате до $600 комисиона за нов клиент. Освен това взимате % от спреда за сключените сделки. Няма таван на печалбата.

Без първоначална инвестиция

За да станете партньор, не се изисква никаква първоначална инвестиция от ваша страна. Опит в търговията също не е необходим.

Програма, подходяща за всеки

Партньор може да бъде всеки: хора с лични или служебни контакти, познанства, свой сайт, страница, профил в социална мрежа и т.н.

Достъп до отчети и статистики

В сайта за партньори можете да генерирате отчети и статистики, както и да следите натрупаните комисиони в реално време.

Рекламни материали

Получавате достъп до разнообразни рекламни материали, като брошури, банери с проследяващи линкове и други.

Модели на плащане

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 1

Брой
клиенти
Еднократна
комисиона
Постоянна
комисиона
до 4 по $15 % от спреда
до 9 по $20 % от спреда
над 10 по $30 % от спреда

МОДЕЛ НА ПЛАЩАНЕ 2

Брой
клиенти
Еднократна
комисиона
Постоянна
комисиона
до 4 по $300 % от спреда
до 9 по $400 % от спреда
над 10 по $600 % от спреда

Брой клиенти се отнася до новите клиенти за календарния месец, които са се свързали с БенчМарк в резултат на работата на партньора.

Еднократната комисиона се получава, когато клиент натрупа постоянна комисиона от търговия, равна на размера на еднократната комисиона.

Постоянната комисиона се формира на база на сключените от клиенти сделки. Постоянната комисиона е една и съща за Модел 1 и за Модел 2.

Заявка за партньорство

Моля, попълнете формата:

 
 
 

Често задавани въпроси

Партньорската програма е предназначена за лица, които желаят да популяризират продуктите и услугите на БенчМарк сред широк кръг от хора. Срещу това се получават еднократни комисиони на база нов клиент и комисиони на база сключени сделки.

Партньори могат да бъдат физически и юридически лица. Не се изисква първоначална инвестиция, специални лицензи или задълбочени познания за финансовите пазари.

Размерът на възнаграждението (комисионата) зависи от броя на новите клиенти, които са се свързали с БенчМарк и от размера на реализираните от тях обороти. Няма лимит на комисионата, която може да бъде натрупана. Точният размер на комисионата може да се види в сайта за партньори или в договора за партньорство.

За привличане на потенциални клиенти може да се разчита на лични контакти, служебни контакти, познанства, собствена интернет страница, блог или например профил в социална мрежа. Дори да нямате идеи за достигане до потенциални клиенти, но желаете да станете партньор, попитайте ни за програмата още сега на телефон 02 962 57 95.

БенчМарк предлага специален портал за партньори, в който може да се следят натрупаните комисиони. Размерът им зависи от броя на клиентите, които са се свързали с БенчМарк в резултат на действията на партньора и сделките на тези клиенти. Сайтът за партньори дава достъп до разнообразни рекламни материали, които могат да се ползват за популяризиране на продуктите и услугите на БенчМарк, както и достъп до различни отчети и статистики.

Клиентите се отчитат по всеки един от следните начини:

  • В банерите, които ще намерите в сайта за партньори, са интегрирани проследяващи линкове с уникален код за всеки партньор. Ако клиент е кликнал на банер с вашия уникален код и в рамките на 30 дни от кликването отвори сметка за търговия, той ще бъде добавен автоматично към вашите клиенти.
  • Вторият вариант е да ни съобщите предварително за клиент, който е разбрал за БенчМарк от вас. Имайте предвид, че това трябва да стане най-късно до деня на регистрация на клиента в БенчМарк. Ако ни уведомите след това, клиентът няма да бъде отчетен.
  • Третият начин за отчитане е клиентът сам да съобщи, че е препоръчан от съответния партньор или при регистрацията си в БенчМарк да въведе данни, които идентифицират дадения партньор.

За да заявите участие в партньорската програма, е необходимо да попълните кратката регистрационна форма или да се свържете с нас на телефон 02 962 57 95, или на имейл [email protected].

Други партньорства

Компании, които биха желали да предложат на своите клиенти търговия с валути, акции, стоки, индекси, криптовалути и други CFD инструменти, могат да се възползват от White Label партньорството на БенчМарк.

Нашите водещи платформи за търговия на финансовите пазари – MetaTrader 4 и MetaTrader 5 могат да бъдат ребрандирани с името и логото на вашата компания, като в същото време ще използвате нашето напълно интегрирано бек офис обслужване.

Клиентите ви ще получат пълния пакет от услуги на БенчМарк директно под вашата собствена марка.

За да разберете повече за това как White Label партньорството може да помогне на вашия бизнес, моля свържете се с нас на имейл [email protected]