BG Trader

BG Trader е платформа на БенчМарк за онлайн търговия на Българска фондова борса (БФБ). Чрез нея инвеститорите имат достъп до ценни книжа, както на български дружества, така и на най-популярните световни компании, борсово търгувани фондове (ETF) и фондове върху криптовалути.

Версии на платформата BG Trader

BG Trader - Инсталационна версия

Инсталационна версия

Инсталационна версия на платформата с всички допълнителни функции. Може да се инсталира на лаптопи и компютри с Windows.


Mobile BG Trader

Мобилни приложения

Олекотена версия на платформата за телефони и таблети с операционна система iOS или Android.


Web BG Trader - уеб базирана платформа

Уеб версия

Олекотена версия на платформата, която не изисква инсталация. С нея може да се търгува директно от браузъра на всеки компютър.


BG Trader МултиТерминал

МултиТерминал

Допълнителен модул към платформата BG Trader за управление на няколко портфейла едновременно.

Работа с платформата

Ръководства

Ръководства

Видео уроци и PDF ръководства за работата с платформата BG Trader.

Често задавани въпроси

BG Trader е лесна за работа и осигурява бърз достъп до борсата от всички видове устройства и операционни системи. При разработването ѝ екипът на БенчМарк използва най-добрите практики и технически решения, утвърдени от световните лидери в борсовото посредничество. BG Trader се използва безплатно - без абонаментни такси.

BG Trader разполага с редица функции, които дават предимство на пазара:

  • Инсталационна, Уеб базирана и Мобилна версия за iOS и Android
  • Пазарна и финансова информация за всяка емисия
  • Възможност за следене в дълбочина на над 100 емисии едновременно
  • Автоматично въвеждане, потвърждаване на поръчките и обновяване на цялата пазарна информация
  • Професионални графики и инструменти за анализ
  • Моментално обновяване на котировките
  • Множество видове поръчки, вкл. баскет поръчки
  • Чат с брокер
  • Управление на няколко сметки едновременно чрез модула МултиТерминал

Всяка акция е дял от компания и дори с 1 акция ставате неин съсобственик, като по този начин може да печелите от покачването на тяхната цена. Като акционер може да печелите също и от редовен доход под формата на дивидент, ако компанията реши да разпределя такъв.

Инвестирането в акции е по-рисково в сравнение с алтернативи като недвижимо имущество и банкови депозити, но в дългосрочен план е една от инвестициите с най-висока доходност.

Може да инвестирате в акции на компании и с по-малки суми. В БенчМарк няма изисквания за минимален депозит на пари по сметката за търговия.

За да инвестирате в акции на Българска фондова борса, трябва да подпишете договор за търговия с БенчМарк чрез платформата за търговия BG Trader. Може да подпишете договор онлайн или да дойдете в нашия офис на адрес гр. София 1407, бул. Черни връх 32, вх. А.

След това депозирате определена от вас сума във вашата сметка за търговия. Чрез платформата BG Trader получавате директен достъп до пазара - информация за текущите цени на акциите, графики с движението на цените във времето, прозорци за подаване на поръчка за покупка и продажба.

БенчМарк е водещ инвестиционен посредник на българския капиталов пазар. Дружеството получава ежегодно награди от Българска фондова борса в различни нейни категории.

Ниски разходи. Търговията се предлага при ниски комисиони от 0.7%. Няма такси за откриване или такси за поддръжка на сметката за търговия. Няма такси за използване на платформата BG Trader. Няма такси нито при депозит на средства, нито при теглене на средства, без значение дали клиентът използва банка, банкова карта или касата на БенчМарк.

Сигурност. Акциите на клиентите се съхраняват надеждно, а паричните средства са гарантирани от Фонда за компенсиране на инвеститорите. БенчМарк е лицензиран от Комисия за финансов надзор инвестиционен посредник от 2003 г.

Бързо внасяне и теглене. Вноските и тегленията на клиентите се обработват максимално бързо, най-често в рамките на работния ден. Може да използвате офиса на дружеството, но може и да направите всичко онлайн.

Собствена платформа BG Trader. При разработването ѝ екипът на БенчМарк използва най-добрите практики и технически решения, утвърдени от световните лидери в борсовото посредничество. Платформата BG Trader е лесна за работа и осигурява бърз достъп до борсата през всички видове устройства и операционни системи.

Денонощно клиентско обслужване. Нашият екип от специалисти е на разположение 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата. Лицензираните брокери на БенчМарк са с дългогодишен опит на БФБ.

Анализи и обучения. Клиентите на БенчМарк получават редовни пазарни анализи за определени акции и за най-важното от света на финансовите пазари. БенчМарк предоставя също на своите клиенти практически обучения и индивидуални консултации.

Може да подпишете договор за платформата BG Trader на БенчМарк изцяло онлайн или да дойдете в нашия офис на адрес гр. София 1407, бул. Черни връх 32, вх. А.

Безплатна демо сметка
Търгувайте

Ценни книжа на Българската фондова борса

Безплатна демо сметка