Участие

За да се включите в състезанието, не е необходимо да имате опит или познания за финансовите пазари. Участието е напълно безплатно и е с цел обучение.

След като се регистрирате, ще получите специална сметка за търговия, заредена с виртуални $10 000. Чрез сметката за търговия ще участвате в състезанието, като сключвате сделки с валути, акции, злато, петрол, борсови индекси, криптовалути и други.

Всеки участник може да търгува от момента на регистрацията до началото на състезанието, като непосредствено преди старта салдото в състезателната сметката ще бъде възстановено на 10 000 виртуални щатски долара.

Колкото повече печелите от сключените сделки, толкова по-напред ще се придвижвате в класирането.

  • Край на регистрацията: 16.10.2022 г.
  • Начало на състезанието: 10.10.2022 г.
  • Край на състезанието: 28.10.2022 г.
  • Брой на участниците: 483

Награди

Наградният фонд от 3000 лв. ще бъде разпределен между участниците с най-висока доходност. Паричните награди могат да бъдат използвани за реална търговия или да бъдат получени без никакви ограничения. Награждаването ще се проведе на 3 и 4 ноември 2022 г. в Inter Expo Center, гр. София.

Награди

Регистрация

Участието е напълно безплатно. След регистрация ще получите потребителско име и парола за вашата лична състезателна сметка. Следвайте стъпките и въведете данните си в платформата за търговия MetaTrader 5.

В случай че имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите денонощно в нашия или на телефон 02 962 57 95.

Състезанието е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също демо сметка, семинари, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С участието си в състезанието вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност. БенчМарк Финанс е под надзора на Комисията за финансов надзор и лицензиран по MiFID инвестиционен посредник, част от структурата на БенчМарк Груп, основана през 2003 г. Дружеството предоставя брокерски услуги за търговия с над 30 000 финансови инструмента на международните финансови пазари - валутни двойки, акции, стоки, борсови индекси, фондове, фючърси и други. Посредникът предоставя и условия за търговия на Българска Фондова Борса с акции, облигации, компенсаторни записи и компенсационни бонове.

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 55% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

БенчМарк Финанс има разрешение за предоставяне на брокерски услуги на територията на Испания №4100 от Spain National Securities Numbering Agency (CNMV), на територията на Германия ID137382 от Germany Federal Financial Supervisory Authority (BaFin), на територията на Италия №5279 от Italian Companies and Exchange Commission (CONSOB), на територията на Франция №75973 от France Financial Markets Regulator (AMF) и други държави-членки на ЕС.