АнализиPRO

MetaTrader 5

Подобрете търговията на финансовите пазари с БенчМарк

Обновената секция АнализиPRO предлага на реалните клиенти на БенчМарк специално разработени инструменти за анализ, които спомагат за по-подробното и прецизно следене на движенията на финансовите пазари. Независимо дали сте начинаещ трейдър, или професионалист с опит, в секцията ще откриете полезна и синтезирана информация, която ще превърне търговията в удоволствие.

Пълният достъп до секцията се предлага единствено за реални клиенти на БенчМарк, които търгуват в платформата MetaTrader. 

Предимства на АнализиPRO

Безплатно
използване

подобряване
на анализа

прецизно
следене на пазара

СПЕСТЯВАНЕ
НА ВРЕМЕ

Какво представляват продуктите в секцията?

С АнализиPRO получавате ексклузивно съдържание като кратки видео анализи на финансовите пазари в началото на всяка седмица; достъп до най-новия продукт на БенчМарк – секцията „Пазарен пулс“, която обобщава прогнозите на световни финансови институции; разнообразни инструменти за проследяване на пазарите в секциите „Инструменти за анализ“, „Пазарни настроения“, „Икономически календар“, „Калкулатори“, „Финансов радар“ и „Индикатори за MetaTrader 5“.


Пазарен пулс

Намерете следващата възможност на финансовите пазари. В тази страница БенчМарк обобщава за своите реални клиенти прогнозите на финансови институции като JP Morgan, Morgan Stanley, Saxo Bank, финансови софтуери като Bloomberg и анализаторски платформи като Trading View и други. Информацията се обновява по няколко пъти на ден.

Допълнителна информация за продукта ще намерите след вход в Портала за реални клиенти.


Видео анализ

В началото на всяка седмица ще получавате информация под формата на видео за това кои са най-важните икономически събития за текущатата седмица, при кои инструменти може да очакваме движения, както и какво ни показва техническият анализ към момента.

Още видео анализи, разработени специално за клиентите на БенчМарк, ще намерите след вход в Портала за реални клиенти.


Инструменти за анализ

В секцията имате достъп до 3 различни скенера, които откриват и измерват в реално време движенията при съответните финансови инструменти и позволяват по-ефективен анализ на финансовите пазари. Данните се обновяват регулярно. 

Допълнителна информация за продукта ще намерите след вход в Портала за реални клиенти.


Пазарни настроения

Диаграмата на пазарните настроения показва в реално време как са разпределени покупките и продажбите на клиентите на БенчМарк при някои основни инструменти в платформата MetaTrader. 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Достъп до продукта ще получите след вход в Портала за реални клиенти.

Икономически календар

Икономическият календар показва предстоящите макроикономически данни и показатели на водещите световни икономики. Информацията се актуализира в реално време и дава възможност на всеки трейдър да следи важни финансови съобщения, които могат да повлияят на световните икономики.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Допълнителна информация за продукта ще намерите след вход в Портала за реални клиенти.

Калкулатори

Чрез петте калкулатора, които БенчМарк предоставя, ще можете да извършите редица изчисления, свързани с търговията в платформата MetaTrader, по лесен и достъпен начин.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Достъп до продукта ще получите след вход в Портала за реални клиенти.

Финансов радар

Финансовият радар представлява комбинация от таблици и графики, които засичат в реално време движенията на финансовите инструменти и чрез които можете да оцените пазара по-добре и да намерите инструментите, които предлагат най-интересни възможности за търговия.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Още информация за продукта ще намерите след вход в Портала за реални клиенти.

Индикатори за MetaTrader 5

Индикаторите са специално разработени за клиентите на БенчМарк. Те допълват стандартната работа на платформата MetaTrader 5, като улесняват следенето и анализа на пазарните движения. Индикаторите помагат за управлението на риска и по-бързото взимане на решения. 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

РЕАЛНА СМЕТКА ДЕМО СМЕТКА

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас денонощно на 02 962 57 95 или да ни пишете в нашия Live Chat.

Представената информация не е и не следва да се възприема като препоръка, съвет за сключване на сделки, инвестиционно изследване или консултация за вземане на инвестиционно решение, препоръка за следване на определена инвестиционна стратегия или да бъде възприемана като гаранция за бъдещо представяне. Съдържанието не е съобразено с рисковия профил, финансовите възможности, опита и знанията на конкретен инвеститор. БенчМарк използва публични източници на информация и не носи отговорност за точността и пълнотата на информацията, както и за периода на актуалността ѝ след публикуване. Търговията с финансови инструменти носи риск и може да доведе както до печалби, така и до частични или надвишаващи първоначалната инвестиция загуби. Поради тази причина клиентът не трябва да инвестира средства, които не може да си позволи да загуби. Настоящата публикация не е изготвена в съответствие с нормативни изисквания, целящи насърчаването на обективността и независимостта на инвестиционните проучвания и инвестиционните препоръки, не е предмет на забрана за сключване на сделки по отношение на определени финансови инструменти и/или емитенти, преди разпространението ѝ от изготвилото го лице или съответните лица за инвестиционния посредник и като такава следва да се възприема като маркетингово съобщение.