Реална сметка в Saxo Trader

Като партньор на Saxo Bank, БенчМарк съдейства за откриването на търговски сметки в платформата Saxo Trader. Договорите за търговия се сключват директно със Saxo Bank. Минималният праг за първоначален депозит и поддържане на сметка в платформата е 2 000 евро/долара.

Какви са предимствата?

При откриване на сметка в платформата Saxo Trader ще може да търгувате с финансови инструменти, които не са налични за търговия в двете основни платформи на БенчМарк - MetaTrader или BG Trader. Това включва 22 000+ акции, 300+ фючърсни контракта и 6 000+ борсово търгувани фонда.

Като клиент, рефериран от БенчМарк, получавате още:

 • Съдействие за целия процес по откриване на сметка за търговия и помощ за попълване на съответните документи;
  • Цялостно последващо обслужване и всякаква информация на български език, денонощно;
  • Търговия при ниски комисиони от 2 цента на акция/ минимум $5 на сделка.

  Отворете Вашата сметка в Saxo Trader

  Регистрацията за откриване на сметка е на английски език, състои се от няколко стъпки и отнема около 15 минути.

  При откриването на сметка ще Ви помолим да предоставите лична информация и документи.

  Много хора предпочитат да им асистираме при откриването на сметка. Ако желаете, обадете се на 02 962 57 95, за да уговорим удобен час. Ако не желаете да Ви асистираме, моля, прочетете "Често задавани въпроси" по-долу.

  Имена на титуляря
  Имейл и телефон

  Често задавани въпроси

  Подгответе предварително следните документите:

  Към "Документ за доказване на самоличност" прикачете Вашия Международен паспорт или Вашата Шофьорска книжка, а към "Документ за доказване на адрес" прикачете Лична карта. По този начин регистрацията Ви ще бъде одобрена максимално бързо.

  Ако нямате Международен паспорт или Шофьорска книжка, към "Документ за доказване на самоличност" прикачете Лична карта, а към "Документ за доказване на адрес" прикачете документ, удостоверяващ Вашия адрес - например банков документ (документ за пред НОИ) или бележка от комунална услуга на Ваше име (ток, вода, парно, газ).

  Ако желаете, заповядайте между 8:30 и 17:30 ч. в офиса на БенчМарк с адрес гр. София 1407, бул. Черни връх 32, вх. А. Вземете с Вас документите, описани в горния често задаван въпрос.

  Ако поради някаква причина не може да попълните онлайн формата или не е удобно да дойдете до офиса на БенчМарк, може да откриете сметка чрез попълване и разпечатване на документи на хартия:

  Направете ясна и четима снимка с телефон или сканирайте следните документи:

  • Вариант 1: двустранно копие на лична карта и двустранно копие на шофьорска книжка;

  • Вариант 2: двустранно копие на лична карта и копие на страницата с Вашата снимка от международен паспорт;
  • Вариант 3: двустранно копие на лична карта или международен паспорт и документ, удостоверяващ Вашия адрес - банков документ (документ за пред НОИ) или бележка от комунална услуга на Ваше име (ток, вода, парно, газ).

  Документи, които е необходимо да разпечатате, попълните и подпишете:

  Разяснителна информация на български език за тези документи можете да откриете на следния линк.

  След като подготвите документите, ги изпратете на имейл [email protected]

  Вносът и тегленето на средства се осъществяват директно към и от банкови сметки на Saxo Bank. Това означава, че за внос и теглене не могат да бъдат използвани сметките, касите и платежните системи, предлагани от БенчМарк.

  Можете да депозирате средства единствено по банков път. При депозит по банков път не се начисляват такси, но може да имате разходи от страна на Вашата обслужваща банка.

  Тегленето на средства се осъществява единствено по банков път. При теглене по банков път също не се начисляват такси, но може да имате разходи от страна на Вашата обслужваща банка. Може да заявите теглене през платформата Saxo Trader от таб Сметка - Парични трансакции.