Инсталация

За участие в състезанието е необходимо да инсталирате платформата за търговия, която е лесна за работа. Можете да направите инсталация на всяко едно устройство – компютър, таблет или мобилен телефон. Изберете версия на платформата в зависимост от вашето устройство:

Ръководства

След попълване на регистрационната форма ще получите Вашите уникални потребителско име и парола за вход в състезателната сметка.

Ако изпитвате затруднения при вход в състезателната сметка или имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в нашия онлайн чат или на телефон 02 962 57 95. Ние сме на Ваше разположение денонощно от понеделник до петък.

Ръководства за работа с платформите:

Работа с платформата MetaTrader 5 за iOS

Работа с платформата MetaTrader 5 за Android

Стратегии

БенчМарк Финанс предоставя достъп до безплатни обучения и обучителни материали. Чрез електронната книга „Форекс стратегия №1“ Ви предоставяме лесна и ефективна техника за анализиране на пазара, подходяща за начинаещи трейдъри. С помощта на седмичните видео анализи, които ще обновяваме на линка долу, ще можете да следите важните актуални събития на пазарите.

Стратегии за търговия:

Електронна книга „Форекс Стратегия №1“

Седмичен видео анализ - от 18.04.2023 г.

В случай че имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите денонощно в нашия или на телефон 02 962 57 95.

Състезанието е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също демо сметка, семинари, курсове, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С участието си в състезанието вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност. БенчМарк Финанс е под надзора на Комисията за финансов надзор и лицензиран по MiFID инвестиционен посредник, част от структурата на БенчМарк Груп, основана през 2003 г. Дружеството предоставя брокерски услуги за търговия с финансови инструменти на международните финансови пазари - валутни двойки, акции, стоки, борсови индекси, фондове, фючърси и други. Посредникът предоставя и условия за търговия на Българска Фондова Борса с акции, облигации, компенсаторни записи и компенсационни бонове.

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 46% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

БенчМарк Финанс има разрешение за предоставяне на брокерски услуги №03-0212 от Комисията за финансов надзор (КФН), на територията на Испания №4100 от Spain National Securities Numbering Agency (CNMV), на територията на Германия ID137382 от Germany Federal Financial Supervisory Authority (BaFin), на територията на Италия №5279 от Italian Companies and Exchange Commission (CONSOB), на територията на Франция №75973 от France Financial Markets Regulator (AMF) и други държави-членки на ЕС.