InteractiveBrokers

Отвори реална сметка

 

Чрез платформата на InteractiveBrokers, предлагана в партньорство с БенчМарк, може да търгувате с Акции с реална собственост от най-големите световни борси. Платформата дава достъп и до Борсово търгувани фондове (ETF), Фючърси, Криптовалути и хиляди други инструменти от 135 пазара по целия свят.

Защо да изберете InteractiveBrokers от БенчМарк?

  • Супер ниски комисиони от едва $0.01 на акция (минимум $2 на сделка) и без такси за неактивност;
  • Денонощно обслужване на български език, 5 дни в седмицата;
  • Анализи и прогнози за търговия с акции само за клиентите на InteractiveBrokers от специалистите на БенчМарк. Разберете повече тук.

Кои са InteractiveBrokers?

InteractiveBrokers е световен лидер при онлайн брокерските услуги. Компанията е борсово търгувана (NASDAQ: IBKR). Капиталът ѝ е $9 млрд. или с $6.5 млрд. над регулаторния минимум. От създаването си през 1977 г. до момента InteractiveBrokers е носител на редица престижни награди за технологии и финансови услуги. Поддържа над 1.38 млн. клиентски сметки и обработва над 3 млн. клиентски сделки средно на ден.

С InteractiveBrokers от БенчМарк получавате още:

  • Възможност за заемане на къси позиции в реални акции;
  • Възможност за търговия на реални акции с ливъридж (марджин) до 1:6;
  • Възможност за получаване на лихва при даване на акции под наем за къси продажби;
  • Търговия с борсови фючърси върху Биткойн;
  • Търговия с борсови фондове (ETF) върху Криптовалути;
  • Допълнителна защита на клиентските средства - до 100,000 EUR.

Анализи и прогнози за търговия с акции

Абонирайте се за анализите и прогнозите от анализаторите на БенчМарк и намерете вдъхновение и мотивация за търговската Ви стратегия! Ако все още нямате сметка в платформата на InteractiveBrokers от БенчМарк, може да тествате анализите безплатно за период от един месец. Вижте повече.

Безплатен курс за инвестиране в акции

С безплатния онлайн курс "Инвестирай успешно в акции" на БенчМарк ще се научите да инвестирате в акции, дори да нямате опит в търговията. Срещнете се и учете от експерти с дългогодишен опит в инвестирането. Научете за техните стратегии и вижте как търгуват с акции на живо. Вижте повече.

Какво казват нашите клиенти?

Отвори реална сметка

Демо сметка за тестване на търговията с акции